Filosofie

Sharing Success is een participatiefonds dat zich speciaal richt op ondernemers. Uitgangspunt van het initiatief is dat ondernemers bereid zijn hun succes te delen met kinderen en jongeren met een een beperking in ontwikkelingslanden. Deze doelgroep komt in hun leven veel barrieres tegen die verhinderen dat zij mee kunnen doen in de samenleving. Sociale acceptatie speelt hierbij een belangrijke rol.

 

Sharing Success voert al haar activiteiten transparante wijze uit zodat participanten de zekerheid hebben dat hun donaties optimaal worden besteed. Door een langdurige samenwerking met het Liliane Fonds is er duurzaamheid in de projecten, en zijn minimale uitvoeringskosten gegarandeerd.

Sharing Success is meer dan het doneren van geld. Ook bijdragen op het gebied van kennis en inzet worden sterk gewaardeerd. Echter, zonder financiële middelen is het onmogelijk om gepaste hulp te bieden. Kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden hebben nu eenmaal bepaalde faciliteiten nodig. Het gaat dan vaak om zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn, maar daar uitzonderlijk en bovendien vaak onbetaalbaar voor de ouders.

Om het gevoel van Sharing Success extra kracht te geven is er een mogelijkheid om uit verschillende projecten te kiezen. U kunt ervoor kiezen een project geheel te sponsoren of een bepaalde bijdrage te doen. Sommige ondernemers steunen meerdere projecten per jaar of comitteren zich voor meerdere jaren aan één project. U kunt zelf aangeven voor welk bedrag u wilt deelnemen en zelf kiezen welk project bij u, of bij uw onderneming past.

 

Voor meer informatie over de projecten en de kosten gaat u naar het Sharing Success projectenplatform.

 

Voor donaties kunt u het gewenste bedrag overmaken naar: IBAN NL61INGB0000003190

t.n.v. Stichting Sharing Success Foundation Delfgauw, onder vermelding van de projectnaam.