Sponsoren

Het delen van succes kan op veel verschillende manieren. De Sharing Success amusewedstrijd wordt bijvoorbeeld geheel gesponsord.


 


Bent u mogelijk geinteresseerd in het delen van succes op een andere manier dan het doneren van geld? Dan willen we daar graag met u over praten om de mogelijkheden te bespreken. U kunt door middel van een emailbericht of telefonisch contact met ons opnemen.


 


Onderstaande sponsoren hebben geheel belangenloos meegewerkt aan de organisatie van de vijftiende amusewedstrijd. Hierdoor kan Sharing Success alle donaties die zij ontvangt voor 100% inzetten voor hulp aan kinderen met een beperking en vakopleidingen en bemiddeling in werk en inkomen voor gehandicapte jongeren.Huis ter Duin

Huis ter Duin

Huis ter Duin te Noordwijk ligt direct aan zee en herbergt een schat aan prachtige kamers, mooie vergader- en conferentiezalen en daarnaast staan zij garant voor een unieke ervaring in hun restaurants.

» naar de website van Huis ter Duin
Kwast Wijnkopers

Kwast Wijnkopers

Kwast Wijnkopers is een familiebedrijf dat sinds 1978 kwaliteitswijnen importeert en distribueert aan de betere wijnspeciaalzaken en gastronomie in Nederland.

» naar de website van Kwast Wijnkopers
HANOS

HANOS

HANOS is de Internationale Horeca Groothandel en totaalleverancier voor de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt. HANOS is als horecagroothandel uitgegroeid tot een organisatie met achttien groothandelvestigingen verspreid over Nederland en België.

» naar de website van HANOS
Simon de Vogel

Simon de Vogel

Simon de Vogel is een traiteur/specialiteitenwinkel die 32 jaar geleden op de Haagse Frederik Hendriklaan is begonnen als een kaaswinkel en is uitgegroeid een van de meest gewaardeerde traiteurs van het land.

» naar de website van Simon de Vogel
Heuvelman Sound & Vision B.V.

Heuvelman Sound & Vision B.V.

Heuvelman Sound & Vision B.V. is totaal leverancier in de audiovisuele dienstverlening. Beleven, partnerschap, vertrouwen! Drie kernpunten die bij hun bedrijfsfilosofie centraal staan.

» naar de website van Heuvelman Sound & Vision B.V.
Vacu Vin

Vacu Vin

Vacu Vin is een internationale producent en distributeur van innovatieve voedsel- en wijngerelateerde producten voor privé en professioneel gebruik, die gekarakteriseerd worden door hun praktische toepassing in het dagelijks gebruik.

» naar de website van Vacu Vin