Donaties

Elke euro telt en voor een kind met een handicap in een ontwikkelingsland kan elke euro een groot verschil maken. Daarom kunt u een project naar keuze ondersteunen met een bedrag naar keuze. 

 

Voor meer informatie over de projecten en de kosten per project gaat u naar het Sharing Success Projectenplatform.

 

Bij elk project staat achtergrondinformatie over het land, de betrokken lokale partnerorganisatie en de doelstellingen van het project, alsmede het totale bedrag dat nodig is om het project uit te voeren. Voor donaties geldt dat het gehele benodigde bedrag voor een project kan worden toegezegd, maar uiteraard kan ook voor een deelbedrag worden gekozen (met een minimum van 50 euro). ls een donatiebalk op het platform geheel gevuld dan betekent dit dat het niet meer mogelijk is dit project te sponsoren.

 

Als u eenmaal een project gevonden heeft dat u aanspreekt, kan contact worden opgenomen via info@sharing-success.com of telefonisch met 073-518 94 20. U kunt vragen naar mevr. Camar Dapper, contactpersoon voor Sharing Success bij het Liliane Fonds. Eventuele vragen over de projecten kunnen dan beantwoord worden.

 

Voor donaties kunt u het gewenste bedrag overmaken naar: IBAN NL61INGB0000003190, t.n.v. Stichting Sharing Success Foundation Delfgauw, onder vermelding van de projectnaam.

 

In de toekomst wordt het mogelijk direct online een donatie te doen. Voorlopig is er echter voor gekozen om de donaties per bankoverschrijving te laten verlopen. Dit omdat het soms gaat om grotere bedragen, én omdat wij het van belang achten om persoonlijk contact te hebben met betrokken partijen. Zo kunnen ook de eerste reacties op het online projectenplatform en de nieuwe wijze van communiceren meegenomen worden in het verder optimaliseren van de activiteiten van Sharing Success Foundation.